torstai 10. tammikuuta 2013

Tammikuun Livbox tipahti postiluukusta!

Avasin niin jännityksessä söpön mustan paketin! Upeasti pakattu, ja pienetkin yksityiskohdat on huomioitu. Luin Livboxin blogista että tammikuun boksissa on kansainvälisesti menestyneitä tuotteita, ajattelin silloin että OLISIPA siellä Moroccanoilin hiustenhoitoöljy...

 Ja siellähän oli juuri se hoitoöljy! <33 Ihanaa, pääsen kokeilemaan kaikkien hehkuttamaa tuotetta. Lisäksi oli Louis Widmerin Eye Contour Cream-silmänympärysvoide, Isadoran Wonder Nail Wide Brush-kynsilakka, Dermalogican Daily Microfoliant- kuorintajauhe ja Rimmelin Lasting Finish by Kate-huulipuna. Ihana kokonaisuus, eritoten kiinnostaa toi Moroccanoil ja Dermalogican kuorintajauhe. Kuorintajauhe kuulostaa niin eksoottiselle, en ole koskaan kuullut moisesta.

 Huulipuna on kans kiva, mulla ei ole tollasta klassisen punasta huulipunaa ollenkaan. Sävynumero on 90. Ja olisi ihana laittaa kynsiä vaikka joka päivä, mutta kun töissä ei saa pitää kynsilakkaa eikä mitään geelikynsiä yms.. Mutta viikonloppuna vois kokeilla tuota Isadoran kynsilakkaa, jonka on  Dynasty 740. Kokeilin yhdelle kynnelle ja väri on todella erikoinen. Sellanen sinertävän harmaa, ehkä hieman violetti? Louis Widmerin silmänympärysvoide tuli kans hyvään saumaan, kun mun edellinen Lorealin luottovoide loppui juuri eilen.
Yhteenvetona; jihii olen onnellinen! ;)

3 kommenttia:

  1. Moi, kiitos boxin esittelystä. Mielenkiintoinen sisältö tässä kuussa. t. Sanna

    VastaaPoista
  2. Tosin minulla oli eri tuotteet ja eri sävyt :(

    VastaaPoista