sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Hölötystä Loppiaisena ja hiusasiaa

Niin siis tämä Emendon kuuri on saanut mun ruoansulatuksen jotenki ihan uusiin sfääreihin. Oon syönyt nyt kevyemmin noin 5 päivää, ja olo on tosi hyvä. Tuntuu että makuaisti ja hajuaisti ois parantunut, oisko syynä se etten syö niin paljon eineksiä yms? Vähän yli kilo on lähtenyt 3.1-6.1 ajalla. Enemmänkin lähtis kun huvittas tuo liikunta enemmän.

 Kaunis harmaa Maikkula tänään.. Joo ei paljon luonnonvaloa näy päivälläkään. Odotan niitä kevätaurinkoja!
 Ja ruma naamani tänään.. :) Uudet lasit kävin hakemassa tällä viikolla Nisseniltä.
 Lähdin muka tänään viemään Järkikirppikselle pöydälleni tavaraa, mutta tänään on joku prkleen Loppiainen?! Mikä hiivatti se ees on? Ehkä turhin päivä vuodessa.
 Joo ja taas ihana kuva ;) Tässä näkyy mun jäätävä juurikasvu, ainiin asiaa siitä Biotiini Forte kuurista. 16.12.2012 mun juurikasvu oli 2cm pitkä, tänään 6.1.2012 kun mittasin niin sitä oli 3cm. Wikipedian mukaan normaali hiustenkasvuvauhti on 1-1,5cm kk. Eli ei ainakaan vielä mitään ihmeellistä hirmukasvua ole näkyvissä. Netin keskustelupalstoja lukiessani tuo kuuri alkais vaikuttaa kunnolla pitäs syödä ainakin 2-3 kk. En ole värjännyt tosiaankaan sen jälkeen kun laitoin niitä raitoja, ja tarkoitus olisi kasvattaa tätä lettiä niin paljon kun pystyy. Ja värjääminen on pannassa ihan sen takia kuinka paljon se kuluttaa hiusta.
 Ja miksi tämä edelleenkin haluaa kääntää näitä kuvia ihan miten sattuu? Joo noh tänään päivällinen näytti tältä. Makaroonia ja porkkanalättyjä, ja loraus kevyt ja paksu-ruokakermaa. Ja tietenkin tujusti mausteita että ruuansulatus sais vähän potkua lisää. ;)
 Ja tää kirja avuksi mun painonpudotukseen. :) En oo ehtiny vielä kokeilla, mutta jospa sitä tänään testailis onko tästä mihinkään. Vähä toi 15 minuuttia vaan kestävät jumpat on silleen että onkohan noista mitään hytötyä ku kestää vaan niin vähä. Mutta vääntää vaikka kaikki jumpat kerralla. On ainakin vähä vaihtelua. :)


 Jee sain vihdoin ja viimein ostettua tämän Mariela Sarkiman Make Up Bible-kirjan. Ihan kivalta vaikuttaa, hinta ei ollu paha, 15e Citymarketin alessa.


Nyt katson tallennuksesta Kaisa ja puoli valtakuntaa-ohjelmaa. Ääh siinä on niin ärsyttävän näköinen kiinteistövälittäjä Sari. Se vois olla tosi nätti mutta se meikkaa ihan liikaa! Sillä on aina tosi vahva smoky eyes-meikki joka sopis enemmänkin iltaan. No joo ei muuta, moido!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti