lauantai 12. tammikuuta 2013

Random photos

Onneksi on vielä huominen vapaata, maanantaina töihin. Tänään oon vaan rentoillu kotona, ja käväsin illalla kaverin luona, mutta ei muuten sen kummempaa. Tänään "herkuttelin" myös itsetehdyllä pizzalla, ja vaikka sallin syödä sitä niin paljon kuin haluan niin en jaksanut kuin pari palaa. Mahaki on ollu tosi ärsyttävä nyt illalla, varmaankin sen pizzan takia. Tuntuu että kauhee pallo-olo(?) ollut.

Voi apua, tää kuva on otettu loppusyksyllä Tuirassa, oltiin hakemassa pitsaa Turtlesista, ja siihen Turtlesin eteen oli jätetty kaks koiraa kiinni hihnoistaan. Sitten siihen tuli tommonen känninen mies, ja se mies meni siihen maahan istumaan niitten koirien viereen ja rupes silitteleen niitä. :D Se mies on tossa oikealla kuvassa. Ja muistan että sillon oli jo suhteellisen kylmä ja sato, niinku huomaa noista auton ikkunoista. Se oli jotenki niin koomista että oli pakko ottaa kuva. Voin kuvitella että noi koirat on ollu ehkä kans vähä hämmentyneitä.

 Tää kuva otettu sillon ku leikkasin etutukan, joo ihan kiva mutta not anymore... Suunnitelmissa vaan kasvattaa, ja sitten laittaa raitoja kun rupee tyvikasvu ärsyttään ylivoimasesti. :)
 Ja nää kaks seuraavaa kuvaa on useamman vuoden vanhoja. Ehkä 4-5 vuotta vanhoja, ja OMG miten sitä  ihminen muuttuukaan! Ei voi kyllä muuta sanoa. Ja muistan miten helvetin tyytymätön olin tuohon aikaan itseeni, olin koko ajan laihiksella. Tuohon kuntoon ois ihan jees taas päästä, ja pääsenkin jos vaan mieli on tarpeeksi luja. :)

 Ja tää on mun lemppari luomiväripaletti alltime. Hyvä pigmentti ja tota valikoimaakin on ihan riittävästi. Toisaalta toi on myös hankala kun se on noin iso. Ja kaikki sävyt on shimmerisiä..
 Meidän kylppärin söpis matto. Ihana, en luovu tuosta ku ehkä sitten ku on tuhannen palasina. ;D Ja poikakaveriki on sulattanu ton ihan hyvin, ei ees oo valittanu. :)
 Ja tää on ehkä kuukausi sitten otettu kuva. Mun silmänväri on jotenki outo tässä kuvassa, jotenki kauheen haalee. Ainiin ja tänään tuli se -3kg täyteen, jippii!! :) Vielä kilo niin pääsee eri numerolla alkavaan "painoluokkaan".
.
Hassua kun mun blogiin eksyttiin niin monta kertaa tässä parin päivän sisällä sen livbox-postauksen takia. Kävijämäärät kävi vähän aikaa hurjina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti