keskiviikko 9. tammikuuta 2013

RELAX & SLIM

Päätin tänään että pidän semmosen rentoilupäivän tänään, en tee yhtään mitään(paitsi käyn tankilla ja kaupassa jajaja...)! :) Olo on ollut nyt aivan ihanan kevyt ja pirteä kun rupesin laihuttamaan. Motivaatiota kyllä löytyy vielä, vaikka muutama ihminen vähä meinaa ottaa päähän.. Miksei vaan voi kannustaa ja olla iloinen toisen puolesta jos vähääkään onnistuu pudottamaan painoa? En voi mitenkään käsittää, onko se jotenkin iteltä pois tai jotain? Voi hyvänen aika!!

Oon ihastunut hyvinkin paljon Nutrilettin tomaattiliemeen jossa on kaloreita 11! Se tosiaan on vaan lientä, mutta aivan ihanan makusta ja tuntuu "ruokaisalta". Ääk en tiiä mistä saan noita lisää sitten ku noi loppuu, voi ei. :/

 Ja taas tää kääntää näitä kuvia! Joo ja päivälliseksi söin Romana-keittoa, joka on niinku tomaattikeittoa ja hitusen makaroonia. Tosi hyvää ja vähäkalorista; 2,5dl=120kcal.
 Ja taas kuva väärinpäin.. Niin tältä näyttää mun "oma" ruokakätkö. Eli löytyy kaikkea laihdutussoppaa ja pirtelöä yms. Perus tomaattikeitto on kans mielestäni hyvä ja kevyt lounas tai päivällinen. Kaloreita tosi vähän, ja nälkä on poissa.
Nutrilettin Cafe Latte-juoma on ihan jäätävän hirveetä! Se näyttääki jo ihan laimennetulta sinapilta ku tsen tekee shakeriin. Hyi pee, ne tulee menemään hankalasti mahalaukkuun asti. Mutta olen päättänyt pysyä tällä dieetillä, ja kuluttaa noin pirtelöt sunmuut pois kaapeista.
 Eilen haettiin uus sohva Kempeleestä. Tai no uus ja uus, ku tää löyty Facebookin Myydään/ostetaan/annetaan-ryhmästä. Ihan loisto löytö! Maksoi vaan 60e.
 Ja tosi tärkee juttu mun dieetissä on ruokapäiväkirjan pitäminen. Jotenki ei tule sorruttua syömään mitään paskaa, ku vilkasee välillä vihkoon että mitä sitä on syöny tänään. Eka kokeilin jotain niitä Iphonen appseja, mitkä laskee kalorit ja kaikki, mutta ruokailut unohtu aina merkitä sinne. Ku en ees jotenki tykkää kirjottaa Iphonella, se on liian hankalaa. Esimerkiksi tekstaaminen on tosi ärsyttävää ku puhelin arvuuttelee sun puolesta mitä meinaat kirjottaa. Semmosilla perusnäppäinpuhelimilla tekstaaminen on helpompaa, mutta siltikään en luopus Iphonesta enää millään. Sillä on niin mukava selata kaikkea turhaa kun on tylsää.
Okay, that´s it! See u later <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti