keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Reeniä, ****, reeniä!

Maanantaina aloitin sen Cosmopolitanin haasteen, ja tein kotona "Fitness dance"-nimisen treenin. En hirveesti tykännyt siitä, se oli aika hankalakin kun siinä vaan tehtiin niitä liikkeitä eikä neuvottu ollenkaan.
 Ja se ohjaaja oli tosi ärsyttävä, liian innokas ja argh. :D Treenissä oli hirveesti nopeita liikkeitä, ja tuntu ettei välillä edes pysy perässä. Mutta joo tulipahan tehtyä. :)
 Kävin myös saunassa maanantaina, ja laitoin saunan ajaksi kasvoille tälläisen Tokmannilta ostetun karvonaamion. Se oli sellanen kangas joka levitettiin kasvoille.En huomannut oikeestaan mitään eroa naamion jälkeen.
 Tiistaina ostin itselleni hieman karkkia, mutta näissä on vaan 170kcal/100g. Joten ei niin paha kuin että söisi esimerkiksi irtokarkkeja. Nellie Dellies Caramel Liquorice bitesit maistu ihan ookoolle, ei nää mun mielestä silti hirveesti caramellille maistunu. Enemmänkin lakritsille/salmiakille.
 Tänään treenasin LesMillsin Ultimate Warrior-ohjelman parissa. Tein BodyCombat kickstartin.Huippu oli, eikä tuntunut tylsälle, niinkuin se fitness dance tuntui jossain vaiheessa. Jos jaksan niin illalla teen vielä jonkun treenin. Tai no mun mielestä toi "ei jaksa" on sellanen tekosyy vaan.
 Oulussa sää on ollut aika sekalainen, eilen tuli alijäähtynyttä vettä ja tänään sellasta höttölunta. Ärsyttää toi teiden suolaus kun auto on ihan paskasen näköinen. Ja ruoste tykkää kans! <3 :(
Laters!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti