tiistai 30. lokakuuta 2012

Shoppailu saldo ;

Kävin tänään kaverin kanssa ostamassa juttuja meidän tupareihin jotka pidetään lauantaina.Teemaksi valittiin pink/black/white party. Ja näyttää että ainakin koristelussa pinkistä on tulossa hallitseva väri. Ja tuli osteltua paljon muutakin, joten kuvien kimppuun!
Kenkälaatikko<3

 Ostin Zeppeliinin Spirit Storesta musta matalavartiset saapikkaat, aivan rakkautta ensisilmäyksellä<3! Nää oli -50% alennuksessa noin 24e. Kuva vääristää tota väriä jonku verran,ei oo noin muovisen näköset oikeesti. Nää pääsee luultavasti ensikäyttöön lauantaina. :)

 Sitten ostin Citymarketista L´orealin BB-voiteen, eka tää voide näyttää sellaselta epämääräsen harmahtavan rakeiselle,mutta sitten ku levittää tätä niin se muuttuu oman ihosävyn väriseksi. Toivottavasti tää on hyvä, pääsee käyttöön heti huomenaamulla. Hintaa oli 12,90e alennuksen kanssa, mutta normaali hinta oli noin 17e.
Sävy Light

Entä Seppälän ostokset?

 No tietenki pinkit alennuskorvikset, nää on ihanat barbiväriset. :) Ja lauataina nääkin käyttöön absolutely. Ja tekoripset oli noin 3e.
 Mitä Tiimarin pussista löytyy?

Bileisiin ostin sieltä pinkkejä juomalaseja, mustia pillejä, vaaleanpunainen pöytäliina,pinkkejä ilmapalloja ja valkosia muovijuomalaseja. Siellä oli kamppanja että kun ostaa 5 eurolla, niin saa kupongin jolla voi ostaa 3 tuotetta 2 hinnalla. Säästin pari euroa kun sain noi pillit ilmaseksi. ;)

Vaahtokarkit ja pikkumyy-lautaset ostin Halpa-Hallista,sieltä tekee aina löytöjä! Huippu ostelupaikka mun mielestä. Yhteensä noi makso jonku 4e. Noi pillit ostin Zeppeliinin prismasta ku hintaa oli vaan 1,5e!

Ja näitä joulukuusenkoristeita kattelin aikasemminki Limingantullin Halpa-Hallista,mutta en ostanut vielä silloin. Nyt samat lähti mukaan Zeppeliinin Halpa-Hallista, hintaa oli 1,70e/kpl. Nää pääsee kyllä meidän joulukuuseenkin ihan varmasti, mutta lauantain bileisiin kans koristeiksi. Toi valkonen ei ees kunnolla erotu meidän olohuoneen matosta.

Nyt ehtii vähän siivoilla ja samalla katsoa Big Brotheria. Good night <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti