keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Ääks; pikkushoppailut

Oon nyt muutamille  tutuille kertonu tästä blogista, ja vähän jänskättää aina paljastaa tää blogi muille.Ja jotenki nolottaa paljastaa kaikille tän myötä miten paljon hömppää mää rakastan. Hömppä tarkottaa mulle semmosia asioita/tavaroita jotka nähdessä tulee semmonen olo että LOVES IT! ;) Tai no sellaset ihmiset ketkä tuntee mut, niin varmaan tietää ton jo, eikä se oo mikään yllätys. :D 


Tällä kertaa pyörittiin pikku porukalla keskustan H&M:llä, Stockmannilla, Glitterissä, Seppälässä ja Mäkkärissä.  H&M:ltä ostin Shape-alusvaatteita, SÖPÖJÄ lautasliinoja, 2 klp vartalosuihkeita ja ripsivärin. Jännä nähä onko tosta ripsarista mihinkään, ainakin sen harja oli lupaavan tuuhea ja iso.
Stockmannille oli laitettu esille kauniita joulukoristeita, ja me mentiin sinne pyörimään vaikka sen "joulu-osaston" avajaiset oli vasta virallisesti huomenna. Se oli muka oikein aidattu se alue. :D Siellä oli esimerkiksi ihana jättimäinen hopeinen glitter-rusetti<3. Semmonen mikä ois just ihana vaikka ulko-oveen. Ois pitäny muistaa kuvata enemmän, mutta meillä oli aika kiire aikataulu ku lähettiin niin myöhään liikkeelle.

Good night, sleep tight! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti