sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Muumimukihulluus

Voi ei muhun on niin tarttunut ja pahasti tuo muumimukihömpötys. Eilen käytiin ostamassa Kärkkäiseltä keltaisen Pikku Myy mukin.Kärkkäisellä on ollut jotkut alennusviikot, ja muumimukit oli siellä alennuksessa 9e/kpl.



Kävin aamulla Facebookissa Oulun seudun myydään/ostetaan/annetaan-ryhmässä,ja joku siellä vinkkasi että Jukolan Tokmannilla olisi myynnissä vuoden 2011 talvisesonkimuki Lumileikkejä. No eiköhän sinne pitänyt hurauttaa autolla kattomaan onko siellä oikeesti niitä mukeja.Ja olihan siellä hintaan 12e. Aika jännä koska nuo sesonkimukejahan myydään vain tietyn aikaa,ja sitten niitä ei enää löydy kaupoista. Noita mukeja oli myös Kaijonharjun Tokmannilla myynnissä.Sinne siis ostamaan viime vuoden muki jos joltain puuttuu se kokoelmasta. Hintaki oli edullinen.

,

Sit tänään kävin päivällä Oulun Paljekirppiksellä,ja miten mahtavan löydön teinkään sieltä.Löysin vuoden 2008 talvisesonki mukin nimeltään Talvinuotio 7 eurolla! Tuo on vähän arvokkaampi kuin 7e,mutta kaikki ei vissiin tiedä noitten mukien arvoja.
Awww :)
Tästä ei tuu loppua tästä muumimukihöpötyksestä. :) Teen vielä illalla eri postauksen perjantain meikistä ja asusta. :)

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti