keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Adjöö

Katoin eilen Taksi-ohjelmaa telkkarista ekaa kertaa,ja salkkari-seppohan se siellä selitti viikset(?) vaahdossa kaikkee.Tai ainakin luulen että se oli sama henkilö. :) Ehkä ärsyttävin ja turhin ohjelma ikinä? Yks niistä taksikuskeista oli vissiin joku vuosi Big Brotherissakin? Ainakin näytti tutulta :

Kassu
Tää syksy on niin ankee, ja se tekee mut laiskaksi ja väsyneeksi ihmiseksi.Syksyssä ei oo muuta mukavaa ku se että on ihana polttaa kynttilöitä illan hämärtyessä. ;)Vihaan kylmää,lunta ja pakkasta! Tänäänkin oli auton lasit jäässä; taas muistutus siitä miten hauskaa se on sitten talvella rapata niitä että näkee ajaa.. No hyvä puoli on se että on jaksanut lenkkeillä taas pitkästä aikaa.

Niket oli huippulöytö Kärkkäiseltä, ovh oli jotain melkein 100e,niin alennuksien kanssa 20e. :)
 
 Tänään kävin myös Lidlissä, ja katon aina siitä ulko-oven vierestä noita myyntiin tulevia erikoistuotteita. Oli pakko ottaa ihan kuva tosta myyntiin tulevasta strassikivien asetinsetistä?! En oo kyllä ikinä kuullu tollasesta, mutta kuulostaa tosi mukavalta hömppäjutulta. ;) Toi vois olla ehkä semmonen juttu minkä voisin hankkia, mutta toisaalta tiedän että innostus ei kauaa kestäis.

Ja se on vielä PINKKI! :)
 Ja loppuun vielä kuva mun säälittävästä muumimuki-kokoelmasta. No alotin ton keräämisen viime viikon torstaina, niin eipä niitä ole paljoa kerääntynyt. Vielä ennen joulua on saatava se uusin talvisesonkimuki ja muumipeikko jäällä-muki, koska sen valmistus loppuu 12/12. Ja ton kuvassa olevan niiskuneiti-mukin valmistus loppuu kans samoihin aikoihin. En malta oottaa että mulla ois noita ainakin 10! Ai niin ja mulla on sellanen ongelma noitten kanssa, että uskaltaako noita ottaa ees käyttöön tai ottaa sitä tarraa pois? Jotenki tuntuu ettei raaskis? :D Noista ois kyllä niin ihana juoda teetä, varsinki toi hattivatti-muki on aika fresh. :) Hattivatti ja Nipsu-mukit ostettu Stockmannin Hulluilta Päiviltä hintaan 9,90e/kpl ja Niiskuneiti Kärkkäiseltä 10,70e.
Hattivatit, Nipsu ja Niiskuneiti <3
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti