lauantai 27. lokakuuta 2012

Oulu Horror

Hui tänään illalla lähettiin parin kaverin kaa ajeleen ympäri Oulua ja koitettiin ettiä pelottavia autiotaloja. Yks löyty Ruskon jäteaseman vierestä, se oli aika pelottava.Pakkastakin oli -8 astetta, tää talvi taitaa tulla ihan rytinällä. Kuva on aika huono,ku oli niin pimeää. Välillä oli liian pelottavaa mulle, ja mää olin ehkä muutenki nössöin tuolla reissulla. :D

Käytiin kattoon myös Toppilassa viljasiiloja,joita on kovalla työllä koitettu saada kaadettua,ja nyt ne on pikkuhiljaa saatu maantasalle. Youtubessa on yks kymmenen videota siilojen räjäytystöistä. Ne rauniot oli aika karmivan näkösiä. Ja muutenkin se alue on jotenkin pelottavaa kun siellä on paljon autiotaloja. Sitten ajeltiin myös keskustassa ja naureskeltiin vähän joillekkin asukokonaisuuksille. Esimerkiki yhdellä tytöllä oli mustat sukkahousut ja oranssit remmikiilakorkokengät. Siis semmoset kesäkengät. Haloo oli -8 astetta pakkasta?
Driving around
Tänään loppu pari kosmetiikkatuotetta, oon jotenki tosi ilonen aina kun joku vaikka shampoo loppuu ku sitte voi ottaa käyttöön uuden. ;) Ja mun mielestä Ostolakossa-blogi on huippu kun se kertoo aina kaikista loppuneista tuotteista. En oikeen tiiä mikä siinä on että se kiinnostaa.

Elvitalin Nutri-Gloss Light shine shampoota en ostas enää. Sillon ku tällä on pessyt hiukset niin ne on kivan kiiltävät ja terveentuntoset ja näköset.Kuitenkin heti seuraavana päivänä pitää pestä uudelleen koska hiukset menee äkkiä likaisen näköseksi. Muita shampoita käyttäessä ei oo tollasta ongelmaa, vaan hiukset näyttää puhtaalta pari päivää helposti,eikä välttämättä tarvi joka päivä pestä hiuksia.

Tää Lidin Cien body lotion oli ihan OK tuote,ei mikään huippu ja en ehkä ostas uudelleen. Siitä plussaa että tää on hajustamaton. Atoopikolle se on hyvä valinta,jos hajustetut tuotteet aiheuttaa ihottumaa tms. Muuten tää on aika litkua ja jotenki ei-niin-kosteuttava. Tää ei sammuta mun ihon janoa :D Oikeestaan ei tää oo ees OK, tää on semmonen hätäratkasu. :)

Nyt vois kattoo taas BB:n ja sitte nukkumaan. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti