lauantai 24. marraskuuta 2012

Tiikeri ei pääse raidoistaan

Just tein yks päivä meikkikaapin siivousta, ja totesin että siellä on vaikka mitä ja vähän enemmän. MUTTA tänään ostin lisäyksiä kokoelmaan. :) Kävin Jukolankujan Tokmannilla ja Ruskon Citymarketissa. Ja hox hox kaikki muumimukihullut, ainakin Jukolankujan Tokmannilla on vielä myynnissä 2011 talvisesonkimukeja(Lumileikkejä)!! Hintaa tais edelleenki olla se 12e. Niistä maksetaan jo tällä hetkellä 20-25e.
 Eli tossa mun löydöt tällä kertaa, minipullo käsidesiä, 2 MaxFactorin luomiväriä, raitaväri ja kaupanpäällinen MaxFactorin luomiväreille.
 Toi oli limen ja korianterin hajusta, joo enemmänki limen ja sitte jäätävä alkoholin tuoksu. :) Tää on hyvä ku välillä ällöttää esim ku käy kirppiksellä ja penkoo niitä juttuja siellä, niin tekee jotenki mieli päästä pesemään kädet heti, eli tää ajaa sen asian kätevästi. Tossa luki että lisätty kosteusvoidetta, mutta no jaa ei taida olla kovin kosteuttava kun ekana inci-listassa alcohol denat. Käsivoiteella voi läträtä jälkeenpäinkin.
 Sitte Citymarketista 2 MaxFactor Earth Spirit-luomiväriä. Nää oli plussakortilla -20% ja hintaa jäi 5,50e/kpl. Vaikutti ihan hyville pigmentiltään. Ja muutenki harvoin ostan tämmösiä yksittäisiä luomivärejä. Ostin nää oikeestaan siks ku mua houkutti kaupanpäällinen jonka sai kun osti 2 MaxFactor-tuotetta.
107 Burnt Bark & 101 Pale Pebble

 Toi vaaleempi sävy ei oo noin keltanen kun kuvassa,enemmänki semmonen matta kermanvaalea. Just hyvä vaikka kulmaluulle, tai silmän nurkkaan. Toi tumma on aika kiva esimerkiksi kevyeen smoky eyes-meikkiin, semmoseen arkiseen lookkiin. Aika paljon pienen pientä shimmeriä. Vaikkapa pikkujoulumeikkiin aika passeli sävy. ;)
 Sitte Tokmannilta ostin Blonde raitavärin sävyssä M1, illalla ajattelin värjätä. Vähän jännittää ku en oo ikinä yksin tehty raitoja tolla raitahupulla mikä tulee tossa mukana. Jotenki aattelin että ois kiva pikkuhiljaa vaalentaa tätä nykystä "mustaa" hiuksissa. Kauhee tyvikasvu, ja sitte kuvittelen että ku isken raidat tähän niin se tyväri ei näytä niin kauheelle. En halua ainakaa tällä hetkellä värjätä enää tummalla.
Söpö boksi!

 Kaupanpäällisestä löytyi 7 tuotetta! Ihania tämmöset lisäjutut! Ja sain muistaakseni viime joulun aikoihin samantyyppisen lahjan ostaessani jotain tuotteita. Ja pari vuotta sitten sai Citymarketista kaupanpäälliseksi Lorealin sivellinsetin, joka mulla on edelleenki käytössä. Niistä siveltimistä on tullu mun luottosiveltimet.
Eli paketissa oli Masterpiece Max-ripsiväri, 3 GlossFinity-kynsilakkaa, Earth Spirit-luomiväri, Kohl Pencil-kajaali ja Olayn total effects päivävoide. Jei!! :)

Nyt värjäämään hiuksia--->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti