tiistai 27. marraskuuta 2012

Muutama ostos ja meikkisiveltimien puhdistusta

Käväsin pikaisesti töitten jälkeen Kärkkäisellä ostoksilla. Olin nähnyt aikaisemmalla käynnillä siellä myytävän Duroyn sivellinsaippuaa. Hintaa tais olla noin 3e, ei ollenkaan paha hinta sivellinsaippualle.

 Ostin myös saippualle säilytyskotelelon, ja tähän pikku myy-peltirasiaan saippua näytti sopivan aika sopivasti. Tällä oli kans hintaa noin 3e. Eka meinasin ostaa sellasen perusmuovisen palasaippuakotelon, mutta se oli liian iso ja ruma. :D


Ostin myös uusimman talvisesonki mukin 2012, Talvimetsän. Ihan kiva muki, mutta ei hirveen hirveen ihana. :) Hintaa tällä oli jotain 13e.

 Sitten siveltimien pesuun! Kastelen sivellintä ensin haaleessa vedessä, jonka jälkeen varovasti pyöräytän pari kertaa sitä tossa saippuassa. Sitten pyörittelen sivellintä vielä hellävaraisesti kämmenessä, että meikki irtoais myös siveltimen sisältä, eikä vaan päältä. Jos sivellin on tosi likainen, ja siitä irtoaa jatkuvasti "likaista" vettä, pesen sen uudestaan saippualla. Lopuksi huuhtelen, ja laitan sen lappeelleen kuivumaan pyyhkeen päälle. Sivellintä ei sais hirveesti puristella ettei liimaus irtoaisi, eikä karvoja lähtisi irti.
Siveltimet joissa on kultainen metalliosa, on mun lempparit<3
That´s it!
 Edelleenkin mulla on hakusessa se skunk brush/stippling brush. Oulusta on kyllä aika hankala löytää edullisia ja hyviä siveltimiä. Make Up Storessa varmaan ois, mutta hintaakin muistaakseni oli melkeen 30-40e. :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti