keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Delfiinisukellus ja food stuff

Sain tänään työkaverin kautta 2007 sesonkimukin, Delfiinisukelluksen. Vaihdossa annoin uuden Muumimamma ja marjat mukin. Ihanaa ku joku ymmärtää mun muumimukivillitystä! :) Oon niin ilonen tästä mukista.

 Käväsin illalla kierteleen jotain kauppoja, ja Tokmannilta ostin Nutrilettin eatwell pasta carbonaraa 3pss/3e. Ääh en tykännyt hirveenä tosta mausta. Semmonen jauhonen,niinku monesti kaikissa laihdutusjuttuissa. Ja vähemmillä kaloreillakin pääsee ku ostaa vaikka Pirkan kermapastaa. Pirkassa on kaloreita noin 100kcal/200g ja tässä Nutrilettissä on 383kcal/100g. Eli hmm mikä järki? :S Toki tossa Nutrilettissä on kaikenmaailman vitamiineja ja hivenaineita,mutta niitäkin enintään 40% päivän suositellusta saantimäärästä. Mutta jos vaikka söis kermapastaa ja nappais yhden multivitamiinin,niin se ois melkeen sama asia.
 Sit ostin cheddarin ja paprikan makusia riisikakkuja. Näitä taidan viedä töihin että voi syödä jotain muutakin kuin salaattia joka päivä. :D En oo nähny missään muualla maustettuja riisikakkuja. Nam!
 Sitten ostin vielä Garnierin I<3BB-lahjapakkauksen. En tiedä otanko tän itelle käyttöön vai annanko lahjaksi jollekkin. Hintaa oli noin 16e Ruskon Citymarketissa. Erikseen ostettuina noilla molemmilla oli hintaa noin 11e/kpl, joten ostaessa tän säästää noin 6e. Tekis niin mieli aukasta :P~~~

Tässä vielä kuva päivällisestä. :) Nutrilett eatwell & Pepsi Max & multivitamiini-pilleri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti