tiistai 19. helmikuuta 2013

Uusia treenijuttuja


Aloitin tämän aamun tekemällä Jillian Michaels Yoga Meltdown treenin. Oli mukavaa herätä rauhassa, ja jumppailla vartalo vetreäksi sekä nautiskella teetä. Ennen mun aamut oli sellasia että mulla meni 15min herätyksestä siihen hetkeen että olin jo ajamassa töihin. Huhhuh, onneks ei oo ollut sellasia aamuja pitkään aikaan.
 Töitten jälkeen kävin vielä Budget Sportissa ja Halpa-Hallissa. Hmm kirjotin eka että Burger Sportissa, niimpä justiisa. :D Ostin tollaset fitness-hanskat ku mulla sattuu välillä kämmeniin kun teen nuita kaikkia joogahommia.Noi makso tarjouksessa jonku 11e. Tollaset perusmustat Niken hanskat.

 Pääsin jo testaamaan niitä kun tein sitten vielä töitten jälkeen sen saman aamuisen treenin, jotenki jäi tosi hyvä olo tuosta. Ja noi hanskat todellakin helpottaa noitten joittenkin liikkeitten tekoa, eikä luistakaan niin paljon.
 Sit "löysin" sieltä rest of the best-osastolta Niken mustan treenitopin jossa on sisäänommeltu liiviosa. Ihan huippu ostos, oli pakko heti kokeilla. Ei mikään kovin tukeva tuo liiviosa, mutta just hyvin voi tehdä esimerkiksi tuota joogatreeniä tämän kanssa ilman urheilurintsikoita.
Maksoi vaan 10e! Halvalla sain kaikkee kivaa. :) Äh vitsi tekis mieli ehkä kokeilla sitä level 2 huomenaamuna.

Tässä vielä linkki jos jotain kiinnostaa kokeilla!

Jillian Michaels Yoga Meltdown level 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti