perjantai 22. helmikuuta 2013

My day in pictures 22.2.2013

Heräsin 7 aamulla, vaikka oli vapaapäivä töistä. Jotenkin ihanaa olla kotona yksin ja tehdä just sitä mitä haluaa. :D Oli mulla yks pakollinen juttu, nimittäin käynti Mehiläisessä otattamassa verikoe ja samalla vein salmonellatestin sinne. Verikokeen ottaminen ei tunnu missään, siistiä kun näkee putkillisen omaa verta. :D
Joo mutta aamuni alkoi parilla pillerillä ja netissä surffailulla.

 Hyi tuo -13 astettakin tuntuu ihan liialliselta määrältä pakkasta..
 Mutta onneksi aurinko paistoi! Aina kun aurinko on paistanut olen joutunut olemaan ylitöissä, enkä ole nähnyt kunnollla vilaustakaan auringosta. Aivan ihana päivä näytti olevan tulossa. Ja kevät, please come soon!
 Ja sitten tein venyttelyä tuo combat-ohjelma seuranani. Viime aikoina olen enemmän tykänny siitä Jillianin joogasta, vaihtelu kumminkin virkistää. En ollut kovin vakuuttunut noista venyttelyliikkeistä, kaipasin vähän enemmän, ömmm, venymistä? :D
 Voi vitsi, toi mun tukka on ihan VITSI. En tiiä mitä teen sille, se on ärsyttävän punertava. Faaak, ORANSSI se on. :)
 Verikokeitten jälkeinen "aamupala". My love light cokis! :)



 Näissä vaatteissa lähdin kaupungille, oon ihan rakastunut noihin punasiin Leen farkkuihin. <3 Tosi hyvinistuvat ja oikean kokoiset.
 Kävin myös Järkikirppiksellä, ja vähän ärsytti taas kun ei meinannut saada parkkipaikkaa.. En haluais jättää autoa tien viereenkään. No onneksi siitä sitten sattui lähtemään eräs mies ja sain paikan autolleni. En ymmärrä mitä ihmiset hästäävät aina ennenkuin lähtevät ajamaan, miksei vaan voi käynnistää autoa, laittaa turvavyö ja lähteä? Varsinkin jos muut odottavat että saisi parkkipaikan.
 Parkkipaikka aivan täynnä kello 11! Ja muka ajattelin että nyt saan rauhassa katsella tavaroita. Suoraan sanottuna ärsyttää kun monilla on aina lapset mukana tuolla kirppiksellä, ei siinä jos ne osais käyttäytyä siellä. Mutta sitä en ymmärrä että lapset saavat juosta ja riehua tuolla ympäriinsä. Ja sitten ne huutavat ja itkevät lapset... Se on ihan kamalaa kuultavaa.
 Kirppiksen jälkeen kävin Seppälässä ja Hesessä.. Tuolla kans parkkipaikka täynnä siinä vähän ennen 12. Meinasin jo häipyä, kunnes sain taas paikan autolleni. Mutta tosiaan sai tovin kiertää että löytyi parkkipaikka. Liian vähän paikkoja?
 Tilasin hampurilaisaterian ja paprikamajoneesin. Yleensä otan pelkät ranskalaiset, kun musta ne on parempia kuin hampurilainen. En varmaan ees kävis Hesessä jos sieltä ei sais noita majoneeseja, ne on ihan parhaita(JA LIHOTTAVIA). :D Ja tietenkin juomana cokis light.
 Sain sieltä Mehiläisestä vähän välipalaa, kun ennen sitä verikoetta piti olla 10 tuntia syömättä. Oli tosi mukava se verikokeenottaja. Hoitaja? Mikä lie.
 Niin sieltä kirppikseltä ostin 2 paitaa, muutaman levyn autoon, korvikset ja 2 glitter-eyelineriä. Mä ostan aika useestikin levyjä kirppiksiltä, koska mun autossa ei ole kuin cd-soitin. Ja sitten keräilen noita Britneyn levyjä ja singlejä, sen takia ostin ton. Noi eyelinerit vaikutti aika paskoilta kun kokeilin kotona kädelle.

See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti