sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Few days

Nyt muutamina viime päivinä olen shoppailut siskoni kanssa, syönyt huonosti, nukkunut ja ajellut pitkin ja poikin Oulua. Huomenna on maanantai ja menen töihin 7 aamulla. Ei oikeen taas innosta tuo maanantai-päivä. Kunhan maanantaista selvitään, niin loppuviikko menee ok. :) Ostin huulipunan, luulin että se oli "uusi" huulipuna kokoelmaani. Mutta kotona huomasin että omistan toisen samanlaisen. What an idiot buys two same lipsticks?! Huoh...

.
 Ostin myös uuden kuoren Iphoneeni, tietenkin glitterillä varustettuna. Tää makso jotain 6e Halpa-Hallissa. Kiva kuori, mutta tykkään enemmän sellaisista kumisista kuorista, kun ne ei tunnu liukkaalle kädessä.
 Sitten oon hullaantunut entistä enemmän tästä combatista, tosi tosi koukuttava treeni-ohjelma. Suosittelen kokeilemaan jos tuollainen kotitreenailu kiinnostaa.
 Tässä nää kaksoset kuvassa. :D
 Innoistuin myös uusimaan treenivaatteitani. Ostin pari Adidaksen paitaa Citymarketin alesta. 2 paitaa maksoi vaan 25e yhteensä. Ja kivoissa vaatteissa on mukava treenata, vaikka treenaisikin vain kotona. :)
 Ostin myös uusimman Cosmopolitanin, mulla ei tuu ikinä luettua koko lehteä. Selailen noin vartissa läpi ja siihen se jääkin. Eniten kiinnosti varmaan toi Linda-juttu, oon kuitenkin lukenut Ps I love fashion-blogia melkein sen alusta asti.
 Sitten siskon kanssa kokkailtiin eilen hyvää ruokaa, annoin itselleni luvan herkutella viikonloppuna. Ja nyt kyllä on vähän turvonnut olo TAAS. En tykkää yhtään tästä olosta, ja maanantaina palaan takaisin paremmille "ruokaraiteille".
 Ostin Spirit Storen alesta tollaset Leen punaiset farkut, maksoivat noin 22e. Oikea hinta oli 89e, mietin että kuka maksaa niin paljon punaisista farkuista? Itse voin maksaa niin paljon sellaisesta vaatekappaleesta joka on klassinen ja aina "instyle".  Esimerkiksi hyvästä takista tai laukusta. :)

 Ja luin lehestä on tulossa taas Ysäribileet vol 3! Parhaimmat esiintyjät mun mielestä tähän mennessä. Varsinkin Pandora! Huippua. :) Ja toivottavasti huhtikuussa on myös kelit vähän lämmenneet.
 Sain uuden tietokoneen, jee! :) Vähän tuntuu vielä oudolta käyttää tätä, kun olin niin tottunut siihen miniläppäriin. 
Good night!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti