tiistai 18. joulukuuta 2012

X-mas tree& cheap Naturdiet

Eilen laitoin vihdoin ja viimein joulukuusen meille kotiin. Joulukuusessa on samat viimevuotiset hopeat joulukoristeet. Ihan kiva mutta valkonen kuusi ois ollu hotimpi. :) Mulla on sunnuntai 23 päiväkin töitä, mutta täytyy olla ilonen ees niistä kolmesta päivästä mitä on lomaa. Uudeksi vuodeksi ei ole mitään suunnitelmia, toivottavasti ei mee ihan reisille koko uusivuosi.


 Tää Sodastreamin oma ENERGY-juoma on yllättävän hyvää, ja valmiissa juomassa ei oo kaloreitakaan kuin 14kcal/100ml. Eli suhteellisen kevyt juoma. I like!
 Kävin Halpa-hallissa töitten jälkeen ja siellä oli näitä Naturdietin red berries smoothieita 4kpl/2e. So must have! Nää on ainakin oli hyvänmakusia ja juon tämmösiä yleensä aamupalaksi jos juon. Harmi vaan pilli näissä on aika huono ku se on 2-osanen. Kaloreita oli muistaakseni purkissa 200.
 Tää Oriflamen nail shield on aivan huippu, tällä saa hirviökynsistäkin nätin kiiltävät ja hyväkuntosen näköset. Aivan huippu tuote! Kynnen pinnasta tulee myös tosi tasasen näk
Huoh ärsyttää ku tää blogger haluaa välttämättä aina kääntää tän mun neulekuvan ylösalaisin. No kumminkin ostin kirppikseltä tän 5 eurolla. Tää on ihanan lämmin ja paksu, ja tuo karvahuppu; pure love ! <3 Just hyvä meille ku meillä on sisälämpötila 19 asteessa ku on vähänkään enemmän pakkasta. Ja ei huvita kääntää patteitakaan isommalle ku viimesin sähkölaskuki oli aika hirvee.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti