sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lady Gaga Fame & Muumimukeja :)

Kävin perjantaina tosiaan ostoksilla, ja tässä on nyt jotain mitä ostin. Tein tänään muuten vaan tosi kivan meikin, mutta en saanu siitä yhtään hyvää kuvaa! Tosi ärsyttävää, noh otin sitten ainakin niistä luomiväreistä kuvat mitä käytin meikissä.

 Käytin tätä The Body Shopin tosi erikoisen väristä luomiväriä. Toi on semmonen glittersammaleenvihreä. :D Mulla ei oo yhtäkään samantyyppistä luomiväriä kuin tämä. Tää on myös vähän semmmonen hologramminen.

 Toisena värinä käytin Guerlainin valkoista, tosi kivan heleä valkoinen. Ei oo semmonen matta, vaan enemmänki helmiäinen.
 Sunnuntai-illalliseksi loihdin perunamuusia, itsetehtyä jauhelihapihviä ja kermaista ruskeaa kastiketta. Ja muumimukista maitoa tietenkin. ;) Perunamuusi on muuten 100 kertaa parempaa kun sen jättää vähän kokkareiseksi, eli siis ei muusaa siitä ihan semmosta tasasta. Ah oli muuten hyvää kun en oo nyt muutamaan päivään ite kokkaillu. Esimerkiksi eilen syötiin Hesen ruokia. :D Oli muuten jotenki törkeetä asiakaspalvelua Kynsilehdon Hesburgerissa. Huusi sieltä tiskiltä tosi vittuuntuneeseen sävyyn hakemaan ruokia sieltä tiskiltä jos ei ollu valmiina.
 Ja sitten tämmönen tuoksusetti, kivan tuoksunen, ei siitä sen enempää ku tää on menossa lahjaksi.
Pakkaus on upea sisältä ja päältä!


 Sitten H&M:ltä ostin ihanan valkoisen tuubuhuivin jossa on paljetteja. Ja aivan upean kaulakorun jossa on iso helmi tossa eessä. Mä varmaan itken sitten ku tästä alkaa lähtä väri irti. :/ Hintaa huivilla noin 12e ja korulla 7e.
 Sitten Iittala Outletistä ostin Hurraa!-mukin. Tässä on aivan upeat värit. Tuntuu etten raski ottaa tätä edes käyttöön. :)
 Ja sitten vuoden 2011 kesäsesonkimuki Saippuakuplia. Tässä kans ihanan raikkaat värit. :)

Nyt jännittelen BB-finaalia, toivon ehkä että Teija voittaa ku se on niin törö. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti